Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#مونترال به تورنتو

برای پست کردم چمدون از مونترال به تورنتو چی کار باید بکنیم؟ ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره کمک کنه
2021-10-01 09:08:00 #Montreal [مونترال به تورنتو] عمومی

به همهان بفرمایید نقش مورگیج بروکر چی هست در خرید خانه وچه کمکی میتونه انجام بده ،حضور داشتن ایشون الزامی است یا نه؟؟؟
2021-08-29 08:56:00 #Montreal

سلام دوستاندر رابطه با اين ورك پرميت مخصوص ايرانياايا مهمه كه ويزا ويزيتوري كي تموم ميشه؟يعني اگر ٢-٣ ماه بعد از ورود تموم بشه اشكالي داره؟ممنون ميشم كمك كنيد
2024-01-21 00:00:00 #Montreal

لطفا دوستاي كه در بانك كار ميكنند راهنمايي كنند.يكي از م قبل از اينكه به كانادا لند كنند ، ميخواستند با دادن وكالت حسابي به اسمشون باز كنند و قبل از امدن مقداري پول حواله كنند آيا اين امكان پدر هست يا بايد حضوري حساب باز شود ممنون
2021-10-02 19:07:00 #Montreal

سلام دوستان ي سوالي داشتم در مورد شرايط بچه اي كه همراه با پدر و مادرش مياد. پدرومادر هردو با وورك پرميت درحال حاضر كانادا هستيم براي بچه ايا بايد اقدامي انجام بشه يا باهمون ويزاي توريستي بايد بمونه؟ و سوال بعدي اينكه ايا دولت كبك امتيازي براي اين بچه ها هم قتئل هست يا نه، مثل بيمه و …
2023-11-21 00:00:00 #Montreal

درود دوستانپدر و مادر من PR هستند و حدود یک هفته ای هست که از تهران به مونترال مهاجرت کردند. گویا دولت کبک براي افراد PR و سیتیزن کلاسهایی رو تحت عنوان آموزش بیزنس برگذار میکنه که یک روز در هفته و آنلاین هست و مبلغی هم به شرکت کننده ها پرداخت میشه. من هر چه سرچ کردم چیزی در این مورد دستگیرم نشد. میشه خواهش کنم اگه اطلاعاتی/لینکی/شماره تماسی در این خصوص دارید برای من pm کنید..؟ یا اگه کانالی در تلگرام هست که مختص این سوال هست رو بهم معرفی/جوین کنید..؟ بسیار ممنون میشم
2023-09-22 00:00:00 #Montreal