Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
عمومی
Viewed 42 times 0 Answers
0
به همه از اينكه ديروقت سوال ميكنم عذر ميخوام اگر من بخوام از مونترال به تورنتو برم باز هم بايد تو اپليكيشن ارايو كن سفرم رو ثبت كنم ؟ ممنون اگر كسي اطلاع داره پاسخ بده?
2021-09-13 22:12:00
Montreal
عمومی
#مونترال به تورنتو
0
Votes
0
Answers
42
Views
Similar Question:
#مونترال به تورنتو
برای پست کردم چمدون از مونترال به تورنتو چی کار باید بکنیم؟ ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره کمک کنه
2021-10-01 09:08:00
#Montreal
[مونترال به تورنتو]
عمومی
0
Votes
0
Answers
43
Views
به همهان بفرمایید نقش مورگیج بروکر چی هست در خرید خانه وچه کمکی میتونه انجام بده ،حضور داشتن ایشون الزامی است یا نه؟؟؟
2021-08-29 08:56:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
44
Views
سلام دوستاندر رابطه با اين ورك پرميت مخصوص ايرانياايا مهمه كه ويزا ويزيتوري كي تموم ميشه؟يعني اگر ٢-٣ ماه بعد از ورود تموم بشه اشكالي داره؟ممنون ميشم كمك كنيد
2024-01-21 00:00:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
7
Views
لطفا دوستاي كه در بانك كار ميكنند راهنمايي كنند.يكي از م قبل از اينكه به كانادا لند كنند ، ميخواستند با دادن وكالت حسابي به اسمشون باز كنند و قبل از امدن مقداري پول حواله كنند آيا اين امكان پدر هست يا بايد حضوري حساب باز شود ممنون
2021-10-02 19:07:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
43
Views
سلام دوستان ي سوالي داشتم در مورد شرايط بچه اي كه همراه با پدر و مادرش مياد. پدرومادر هردو با وورك پرميت درحال حاضر كانادا هستيم براي بچه ايا بايد اقدامي انجام بشه يا باهمون ويزاي توريستي بايد بمونه؟ و سوال بعدي اينكه ايا دولت كبك امتيازي براي اين بچه ها هم قتئل هست يا نه، مثل بيمه و …
2023-11-21 00:00:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
6
Views
درود دوستانپدر و مادر من PR هستند و حدود یک هفته ای هست که از تهران به مونترال مهاجرت کردند. گویا دولت کبک براي افراد PR و سیتیزن کلاسهایی رو تحت عنوان آموزش بیزنس برگذار میکنه که یک روز در هفته و آنلاین هست و مبلغی هم به شرکت کننده ها پرداخت میشه. من هر چه سرچ کردم چیزی در این مورد دستگیرم نشد. میشه خواهش کنم اگه اطلاعاتی/لینکی/شماره تماسی در این خصوص دارید برای من pm کنید..؟ یا اگه کانالی در تلگرام هست که مختص این سوال هست رو بهم معرفی/جوین کنید..؟ بسیار ممنون میشم
2023-09-22 00:00:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
7
Views
من يك سوال خيلي مهم دارم، خواهش ميكنم كسي ميدونه من راهنمايي كنه ما انلاين براي ورك پرميت يك هفته هست كه اپلاي كرديم؛ ولي براي ثبت نامه مدرسه (انگليش اسكول بورد) بدون برگه ورك پرميت اجازه حضور فرزندمون تو مدرسه بهش ندادن، با اينكه مدرسه ثبت نام بود چون نامه eligibility براش صادر نميشه بدون ورك پرميت نميتونه الان مدرسه بره و مهمه سريعتر ورك پرميت بگيريم ايا الان ميتونيم حضوري بريم مرز و ورك پرميت درجا حضوري بگيريم؟
2021-09-02 11:58:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
42
Views
خدمت ⚘عذر می خوام توی گروه مربی رانندگی داریم که زیر نظر driving school باشن؟
2021-09-06 11:22:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
48
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal